Üdvözöljük a Magyar Afrika Tudástár oldalán!

AZ ELSŐ MAGYAR, SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ, ELEKTRONIKUS, ÁGAZATI SZAKMAI KÖNYV-, TANULMÁNY-, CIKK-, DOKUMENTUM- és ADAT-TÁR

Az adatbázis magyar és idegen - angol, francia, német, orosz, spanyol, olasz és szükség szerint más – nyelveken készült publikációk (mi több, hangzó és vizuális anyagok) elektronikus könyvtára.


ahulogo

MEGJELENT!

AFRIKAKUTATÁS MAGYARSZÁGON – első kötet
c. tanulmánygyűjtemény (évkönyv), 2017, 640 old. (Hagyományos Kultúrák a Mai Afrikában sorozat, No. 4)
kiadta: Afrikai Kutatási és Kiadási Program (AKKP), – Magyar Afrika Társaság, – ELTE BTK Történeti Intézet (Új és Jelenkori Egyetemes Történeti Tanszék), – Mundus Novus Könyvek, Érd

A kötet nyomtatott megjelentetését a Szerencsejáték Zrt. támogatása tette lehetővé.

szerencsejatek zrt

A kötet (és a sorozat további 7 tagjának) bemutatójára november 2-án, csütörtökön a Makadám Mérnökklubban a Magyar Afrika Társaság és a Mundus Novus Könyvek Kiadó rendezésében rövidesen kerül sor.


 Kembe Sorel, Fábry Sándor és Vujity Tvrtko
az Afrika Tudástár megnyitóján


ahulogoXAz Magyar Afrika Társaság (AHU) non-profit civil szervezet, amely az oktatók, kutatók, diákok és érdeklődők számára hozta létre az itt elérhető elektronikus adattári szolgáltatást. Ennek célja kettős, szerkesztői mindenekelőtt sokoldalú és gazdag anyagú ismeretekkel kívánják elősegíteni a magyar afrikanisztikai kutatásokat, illetve kielégíteni a mind növekvő ismeret-igényt, másrészt arra törekszenek, hogy feltárják az afrikai témájú hazai publikációs tevékenységet teljes dimenziójában a kezdetektől máig.

Az adattárban elhelyezett tartalmak szabad megközelítésűek, de olvasásuk vagy letöltésük feltételekhez kötött.

 

Poker bonus at bet365.com